Presentförvaring till biocheck

                             
  

Hej igen ;)

När jag ändå var inne på snyggare förvaringar av diverse presentkort och liknande gjorde jag denna lilla förvaring som ska innehålla en biocheck till en liten tjej. Allt material finna att köpa hos Lena på Pappersarken.  Ha det så gott och passa på att njuta i helgen ;)
//Tjocka tanten


Presentförpackning till lotter - plats för tre lotter

  

      
         


Hej!

Vad blev det av första DT utmaningen? Jo, bland annat detta. Det är vanligt att ge bort lotter av olika sorter och det kan bli extra uppskattat och festligt om man förpackar lotterna på ett trevligt sätt. Jag har använt mig av ett dubbelsidigt papper som på ena sidan har en härlig struktur med lite glitter och på andra sidan är helt slät. Pappret finns att köpa hos Lena på Pappersarken , likaså band, öljetter och glitter. Blommorna är utstansade med en punchstans som också finns att köpa hos Lena.
Nu gäller det bara att fylla presentförpackningen med tre lotter som alla ger mycket vinst ;)

//Tjocka tanten


Ilus ;) - hjärtligt välkommen till Karlstad!!!

          

Hej på er.

Har just läst ett sms från Lena Pappersarken om att Ilus, vår DT kompis kommer till stan under helgen och det ska bli SÅ kul att träffas.

Annars har jag inget roligt att rapportera då jag inte hade någon möjlighet att komma ner till föreningen i går ;( - inte kul men, men så är det ibland.

Ha en bra dag!

Kram
/Tjocka tanten

Mollymus kort

                                        

Hej på er.


I dag har det varit en typisk måndag i mitt liv. Kommer tidigt till jobbet, allt för tidigt, för att inte bli sen till ett möte i Hagfors. Går ut för att få nyckeln till en kommunbil och känner att jag har lite tur med vädret. Vad händer? Jo, mer eller mindre hela bilen är inplogad av isig, hård snö! Jag känner hur tiden bara rinner ifrån mig. Efter att ha stampat runt i den isiga snön, försökt att gräva lite med en isskrapa så kommer en kollega till mig - med en spade! Dagens stjärna till Jennie - Tack. Hon hade gåt förbi på avstånd och undrat vem det var som inte fick ut sin bil och istället för att skynda iväg till kontoret så skaffade hon fram en spade. Vilken tjej!
Med lite vind i baken så kom jag fram i tid, utan böter och med skinnet i behåll.

Kvällen har jag ägnat år att göra ett enklare "Mollymus" kort. Pappren är gamla restpapper. Cardstocken är köpt hos Lena på Pappersarken . Stämpeln - Mollymus - är min egen och finns att köpa hos Lena.

Må så gott och passa på att njuta - vem vet vad som händer i morgon?
/Tjocka tanten


Kort till Hanna inför kurs ;) - bättre sent än aldrig - eller...

     Godispåsar, trekant eller "valig" modell. 
      Godispåse
       Påskkort med eller utan "tag"
   Påskkort med lite mer vikning
   Små askar för godis eller annat - med hjälp av "Top score"

Hej på er och speciellt till DIG Hanna!

Här kommer lite kort på förslag som vi ska använda som inspiration under en kursdag nästa månad. Jag ser fram emot att träffa helt nya skapare och pysslare och hoppas att de kommer att bli bitna. Hoppas att kunna visa på bilder från vår kurs längre fram.

Må så gott och hoppas att vi ses i morgon.
/Tjocka tanten

Roligt vikkort



        
        
  


Hej på er...

Jag har varit på planeringsdagar med mitt jobb och det var mycket "mål" prat. Mål som jag inte riktigt kan se förankrade men visioner är alltid bra och likaså mål men... som sagt var. Dagarna kändes långa och när jag kom hem var jag bara tvungen att göra något av min kreativitet som jag påbörjat under föreläsningarna och planeringarna. Jag tog och lekte med en servett och kom tillslut fram till detta kort.

Håll till godo.

Jag hoppas att mitt kamera problem kommer att vara löst nu men man vet aldrig med tjocka tanten för det går nästan aldrig som planerat nu för tiden.

Kramar till er alla från en sliten och trött tjock tant ;)


RSS 2.0