VARNING!!!

Jag ska berätta om vad jag ställt till med i dag... Då denna hobby som jag har fått en tendens att växa mer och mer för varje år (vecka , fniss) och jag tillslut inte fått plats i mina skapar hörnor blev jag för ca ett år sedan förvisad ut till tvättstugan av min sambo. Ok sa jag som såg tillfället att få mer plats, mycket stor arbetsyta, fönster mot ljuvlig natur och ett toppen bra ljus alla tider på dygnet oavsett årstid. Men... Säg den lycka som varar nu får jag inte plats. Förutom att tvättstugelösningen har resulterat i att ingen och då menar jag ingen tvätt får hängas i rummet (tänk på alla papper och fukt tillsammans) har flytten resulterat i att vi alltid och då menar jag alltid har tonvis med tvätt hängande i vardagsrummet under veckorna. Hallå - hor ok är det??? Tänk, hur man än gör så sitter rumpan bak ;)

Nu tillbaka till saken. I dag upptäckte jag att  jag måste flytta mig fram bland mina älskade saker för att kunna skapa och idag bestämde jag mig för att städa och sortera. Oooo Nej! Varför, varför???. Om det var ont om plats från början så hade jag i varje fall ordning i kaoset nu existerar endast kaos. Efter att ha kämpat med sortering och omflytt i ett par timmar var det inget och jag menar inget kul alls och det fick bli en snabb lösning på all röra som jag ställt till med. Så nu vet ni alla vad jag ska ta i tu med i morgon - förutom att förbereda ett sexårskalas till på lördag och trolla tillbaka hemmet i från all tvätt samt andas lugnt efter dagens arbete. O Äntligen fredag ;)

Nej ett varningens ord till alla skapar vänner - börja inte städa ibland sakerna om du inte är beredd på att det om du har otur kan bli kaos istället för ok ;) - Tjocka tantens nya visdoms ord

Må så gott i natten och vi hörs snart!

Kram

Tjocka tanten

PS/ Har hunnit med att skapa en hel del men har ingen kamera än... måste lösa detta snart! Längtar efter att få visa.


DT på Pappers Arken - mitt första uppdrag

Jag kan inte låta bli att än en gång få uttrycka min glädje att få vara en del av  Pappersarken s DT-team. Det ska bli jätte kul att lära känna er andra och få utbyta idéer och tipps. Tack Lena!

Jag har fått mitt första uppdrag och det har varit så kul som jag skrev tidigare kan jag idag inte visa er bilder men jag ordnar detta till veckan. Så nu får ni vänta lite till, igen ;)

Ha en trevlig helg i snödiset och passa på att mysa med ljus och kanske en brasa - innan vi vet ordet av så har våren kommit ;) Alla tider och väder har sin charm.

Kramar

Tjocka tanten

Här kommer ögongodis - länkar till "mina" DT-kompisar ;)

Tesa  och Ilus

Hej! Förlåt att jag gått under jord...

Hej på er!

Jag ber så om förlåt att jag gått under jord under en längre period. Det har varit mycket med mitt knä, familj och jobb och det behövdes en paus Men nu ska det bli ändring och ordning och reda igen ;).

Hoppas att ni förlåter mig.

Jag kommer inte att kunna lägga upp nya alster på ett par veckor då jag för ett par veckor sedan trillade med min kamera i högsta hugg och förstörde den totalt ;( Jag har letat fram den gamla kameran men denna går ej att ladda ur då kodak systemet i min dator fått virus så bilderna blir "döda" dvs kan bara ligga kvar i just den katalogen och inte användas eller skickas (eller skrivas ut) ;(
Kanske detta är Guds sätt att visa att jag ska köpa mig en ny och mycket bättre, och mycket dyrare - fniss - kamera??? Visst kan det vara så?!

Jag vill passa på att Tacka för året som DT på Ljuva Änglar och jag vill Tacka Lena för att jag nu är DT  på Pappersarken - jag ser fram emot detta!

Må så gott alla och vi hörs!
Kramar Tjocka tanten


RSS 2.0