Skönt att tänka på när mörkret kommer krypande



Hej.

I går var det scrappträff!! Jätte roligt. Vi var totalt uppslukade av det bästa som finns, skapande med papper, under 12timmar. Kanon. Stort tack till lena och Veronica!!!
Jag har tyvärr inte möjlighet att visa bilder på vad jag skapade - har ingen sladd till kameran med mig så jag kan inte ladda ur bilderna, trist. Men de kommer. Här kommer en äldre bild som ger en skön känsla när höstmörkret kommer krypande.

Ha en bra dag//Tjocka tanten.


Lite pastell och fantasi ;)


Hej

Denna LO blev till under sommar rensningen då jag ville använda sådant som bara låg. Försöker få plats med lite nytt nu när mässan snart är här ;) LO:n blev inte märkvärdig men minnet när bilden togs är det. Mina underbara pojkar som leker "Molly mus" och tittar på fina, glittriga skor och drömmer sig bort.

Ha en bra dag i regnet.
//Tjocka tanten




Hej igen...

               


Hej!

Nu sitter jag på jobbet igen och det är söndag. Det är inte konstigt att min sommar och mina dagar går så fort - det är alltid mycket jobb... Jag vet det handlar om att sätta gränser från min sida och prioritera. Till mitt försvar får jag väl ändå säga att som anställd är du i ett visst underläge och är det deadline så är det ;)

Jag har börjat göra lite kul till oktoberfesten eller halloween och då jag hade lite papper kvar från förra året gjorde jag två godispåsar. Jag har dekorerat med glitter och stenar och knäpper igen påsarna med ett vanligt runt guld gem. Påsarna är lätta och göra så har man lite äldre barn kan de vara med och göra sin egen godispåse. (Beskrivning på påsarna hittar ni under tidigare inlägg, -08 november.)

Nej, nu ska jag jobba på.

Ha en jätte trevlig söndag!
//Tjocka tanten


Glöm inte bort Värmlandsträffen och mässan!!

Hej.

Sitter en tidig lördag morgon på mitt arbete och känner att lusten inte infinner sig utan att jag i stället befinner mig i stora tomheten... Vad göra? Jo jag tänker att fokusera på snart, snart är de scrap i massor! Först underbara Värmlandsträffen 26-27 september som bara inte går att missa. Sedan har jag en träff med mina kuliga tjejer första helgen i oktober och då är det jul-tema som gäller och sist men inte minst så är det snart dax för Kort och scrapmässa 24-25 oktober.

Om ni skulle vara mer scap sugna så finns alltid Pappersarken kurser såklart.

Ha en underbar lördags höst och jag hoppas att vi ses på något roligt ställe snart ;)

//Tjocka tanten




LO med många fotografier



Hej.

Här kommer ett annat alternativ på en LO med fler kort. Bakgrundspapper samt mönstrade papper, dekorationer och blommer kommer från Lena på Pappersarken

 Ha en trevlig dag ;)
//Tjocka tanten

Mycket enkel LO med flera foton.



Hej!
Här har jag skrivit ut fyra kort på ett A-4papper och inte skurit isär korten, satt på blommor, brads,stenar, sammetsband samt använt mig av tryckta bokstäver. Som vanligt kan du hitta det mesta av sakerna hos Lena på Pappersarken.  Istället för journaling har jag skrivit en text i nederkanten av LO:n

Hoppas att Du har en bra dag!
//Tjocka tanten.


LO med drömmar ;)

     

Hej!
Tänk en liten röd stuga vid kusten och havet...mmmm... Det skulle jag vilja ha. Här har jag gjort en LO med min dröm och jag har valt att göra enkelt. Om man vill avancera skulle man kunnat chalka kanter, satt tråd i knapparna och kanske ruggat någon papperskant. Papper, pärlor samt blommor kommer från Lenas Pappersarken, knappar och brads från egna gömmor.

Vad har du för dröm? Har du scrappat om den?

Må så bra och njut av vad hösten har att erbjuda!
//Tjocka tanten

Kul med fler kort.



Hej.

Här har jag valt att skriva ut en hel serie med kort. Digitalkamera i all ära men ibland händer det att man fyrar av en mängd bilder vid samma tillfälle och även om det bara är en, eller några bilder som är fototekniskt bra så kan det vara svårt att välja bort någon bild att scrappa med. Då kan detta vara en lösning. Här finns glada leenden, trötta barn, suddiga barn, skarpa barn och totalt blir intrycket en levande stund. Ett sätt att ta tillvara på fler foton än vad som man annars skulle gjort.

Hoppas att du blir sugen om du inte tidigare provat ;)

Pappren och dekorationer samt alfabet är ur gamla gömmor.
//Tjocka tanten


Ett litet kort...



Hej!

Det är inte så ofta som jag gör kort men hade lite tid över och då blev det just ett kort. Detta är kort är gjort av restpapper, stämpeln och stenarna kommer från Lena och Pappersarken.


Må så gott - hela dagen;)

//Tjocka tanten


Lite sommar i höst mörktret

 

Hej.

Jag har haft som mål i sommar att under de få gånger som jag haft möjlighet att scrappa ska det vara enkelt och jag ska använda mig att det jag har. Ibland har det inte blivit så - jag är ju bara en liten tjock skapar tokig tant ;) som bara älskar att frossa i små saker och papper. Men här anser jag att jag lyckades. Jag har använt mig av papper/saker som jag haft hemma och resultatet blev det ni ser. Hoppas att det kan vara till inspiration.

Glöm inte att den där extra lilla tiden för dig själv är den som är värdefull och avspeglas i ditt mående.
//Tjocka tanten


Här kommer mer ;)



Hej!
Här är det riktigt med "pappersgodis". Härliga, färglada papper. blommor, pärlor och bokstäver - allt från Pappersarken. De vita pappret är embossat med små, små blommor och det är SÅ fint.
Jag har under sommaren frossat i blommor och Lena har ett stort urval i butiken. Jag har valt att göra LO:n enkel, inte chalka, inte gå in för smått utan låta pappren och  fotona tala för sig själva.

Ha en bra dag på er!!
//Tjocka tanten

Tillbaka från ingen stans.....

 Hej.
 Ja, jag lever men det är med nöd och näppe ;). Det händer så mycket i mitt privatliv just nu och det finns inte tid att vara med datorn, trist. Jag ska i varje fall försöka att göra ett uppryck och kan lova att det ska bli bättringar längre fram...

Det har hänt mycket!!! Reprint har valt ett ett antal stämplar som dom valt att trycka upp i clerstamps och på kloss och de lanserades på Formex mässan för ett par veckor sedan. SÅ KUL!!! Jag hoppas att jag kommer att återkomma till detta och visa bilder. Jag vill tacka Lena, Pappersarken som hjälpt och stöttat och skött så mycket, ja hela mitt liv under ett bra tag nu så TACK ;) Tack Reprint som vågar att sattsa på min design.

Och här kommer lite scrapp;



Tidigare har jag inte varit så förtjust i att scrappa på vitt men har nu blivit inspirerad av Illus ;). Jag har under sommaren då jag haft ont om tid fortsätt med mitt "Elin"-scrappande och finner det kul. Jag tänker inte så mycket och skalar bort lite detaljer och på så vis tar inte varje LO flera timmar att göra. Nu finns det väl ingen mening med att stressa igenom sin hobby. Vitsen är ju att det ska vara kul och ge utlopp för kreativitet men när korthögen växer och skaparlustan tar i och tiden inte finns så är detta ett bra sätt som fungerar för mig.

Bakgrundspappret, dekorationer och bokstäver kommer från Pappersarken. Det gröna pappret är från egna gömmor.

Ha en skön vecka och tänd mycket ljus på kvällen!
//Tjocka tanten

RSS 2.0